در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 خرداد 1400
  • پیام تسلیت رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت رحلت بنیانگذار انقلاب و قیام 15خرداد

دکتر دانش پایه طی پیامی رحلت جانگداز معمار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین 15 خرداد را به مردم انقلابی و ولایت مدار و جامعه دانشگاهیان استان تسلیت گفت..

متن پیام به شرح ذیل است:

"امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است" و تا تاریخ زنده است راه و اندیشه ایشان زنده خواهد ماند

مقام معظم رهبری  حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)

امام خمینی(ره) با سلوک علمـی و عملی خویش به ما قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید او  ثابت کرد که اسلام زنده است و می تواند مبنای نظامی اجتماعی قرار گیرد. او افکار خفته جهان اسلام را بیدار کرد و اندیشه های اسلام ناب را در مسئله حکومت و نظام اسلامی به جهان و جهانیان معرفی کرد .

چهاردهم خرداد سال ١٣٦٨ حکایت از غروب خورشیدی دارد که نهضتش فریاد رویش بذر ایمان، اعتماد، آزادی و استقلال در ذهن و دل امت اسلام بود.
    کسی که با آمدنش هر آن چه جهل و تیرگی و تباهی را از دل امت اسلام زدود و با نفس الهی خود جانی دوباره به پیکر ملت ایران هدیه کرد.

پانزدهم خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف تاریخ مقاومت و انقلاب مردم مسلمان ایران اسلامی است. قیام مردمی 15 خرداد ماه که زمینه‌ساز انقلاب اسلامی سال 57 را موجب شد، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار است که با نام، اندیشه و راه امام خمینی (ره) پیوندی نا گسستنی دارد و یادآور رشادت و از خود گذشتگی، ایثار و جانفشانی مردمی است که از قدرت‌های پوشالی نهراسیدند و پیروزی و طلوع خورشید انقلاب را در اندیشه‌های زلال خود به نظاره نشستند.

بر خود لازم می دانم سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به جامعه دانشگاهی و مردم شریف  استان تسلیت و تعزیت عرض نموده و امیدوارم  با پاسداری از آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی و ادامه دادن راه شهدای انقلاب، زیر پرچم و  فرامین مقام معظم رهبری (حفظه الله)، در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرافرازی و سربلندی ایران عزیز اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم.

روح اله دانش پایه
     ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد